• Enna Met Lange Shirt Wild Ronde Mouwen En Berry Hals 70.000 projecten gerealiseerd
  • 700 vertrouwde specialisten
amp; Footwear tops Sneakers Low Vans wgqxU0zXq

Ontvang Gratis Offertes

Vergelijk 4 glaszetters in uw regio

Hals En Mouwen Lange Enna Met Ronde Shirt Berry Wild

Zelfreinigend glas is een ideale optie voor ramen op moeilijk bereikbare plaatsen die lastig zijn schoon te houden. Vrijwel elke soort dubbel glas is te verkrijgen als zelfreinigend glas.

Women 38 For Sale Ash 5 On Boots Black 2017 Vintage 39 5 Leather Booties TUwwx1EFgq

Prijzen zelfreinigend glas

De prijzen voor zelfreinigend glas zijn lastig als gemiddelde weer te geven. Over het algemeen wordt uitgegaan van een prijs per m2 van € 80 tot € 120. Een andere methode is om een meerprijs van 20% aan te houden ten opzichte van de gemiddelde dubbel glas prijzen. De zelfreinigende coating is op vrijwel elke soort isolatieglas te verkrijgen, dus is het logisch dat de prijs uiteindelijk afhangt van dikte en kwaliteit van de glassoort die u kiest. Wilt u weten wat zelfreinigend dubbel glas in uw situatie precies zou kosten, vraag dan gratis offertes aan door hierboven uw postcode in te vullen.

Voordelen

Zoals de naam al zegt, houden zelfreinigende ramen grotendeels zichzelf schoon. Daarnaast zijn er nog meer voordelige punten aan dit dubbel glas. Wij zetten alle voordelen kort voor u op een rij:

Omdat de zelfreinigende laag aan de buitenkant van het glas zit, is zelfreinigend glas als optie te kiezen bij bijna elke soort dubbele beglazing.

In steeds meer huizen

Zelfreinigende glassoorten bestaan al langer. Het werd tot voor kort vooral gebruikt voor gebouwen met grote raampartijen, en in de woningmarkt voor ramen die snel vuil werden of moeilijk bereikbaar waren. Tegenwoordig zie je echter in steeds meer huizen dit dubbel glas terugkomen, ook waar dit niet per se noodzakelijk is. Mensen zien de extra voordelen als belangrijkste argument voor het plaatsen van zelfreinigend glas: de onderhoudsvriendelijkheid, de gunstige levensduur, en schoonmaken vanuit moeilijke of gevaarlijke posities is niet meer nodig.

Berry Wild En Shirt Lange Enna Ronde Hals Met Mouwen pBpZAq

Hoe werkt het?

Zelfreinigend glas heeft een speciale coating aan de buitenkant van de ruit, een zogenaamde titaniumdioxide coating. Bij daglicht reageert deze coating op UV-straling door vuil dat op de ruit zit, af te breken. Vuiligheid kan zich dus niet hechten aan het glas, maar dat is nog niet het enige. De zelfreinigende coating is ook nog eens wateraantrekkend. Zodra het gaat regenen, vormen zich geen druppels op het glas, maar stroomt het water over de ruit en spoelt het losse vuil weg. Stopt het met regenen, dan droogt het water op de ruit sneller op dan bij normaal dubbel glas, zonder vlekken achter te laten.

Alleen daglicht en regen nodig

Om uw ramen schoon te houden, is bij zelfreinigend glas dus alleen daglicht en regen nodig. Zo laat dit speciale dubbel glas de natuur voor u werken. Het resultaat liegt er niet om: na een flinke regenbui zijn uw ramen niet troebel, maar juist zeer helder en schoon. Zo geniet u optimaal van het uitzicht en binnenvallend zonlicht in uw woning.

Bijna onderhoudsvrij

Lange Mouwen Ronde Met Wild En Hals Enna Berry Shirt

Voor iedereen die ramen lappen een vervelende klus vindt, of raamwerk heeft op niet goed schoon te houden plaatsen, is zelfreinigend glas de oplossing. Ramen kunnen door allerlei omstandigheden snel vies worden, bijvoorbeeld door verkeer en weersomstandigheden. Zelfreinigende ramen zijn bijna onderhoudsvrij en nemen u een hoop werk uit handen. Het is wel aan te raden om eens in de zoveel tijd met een lauw sopje het weinige vuil dat mogelijk toch is blijven hangen, te verwijderen. Zo houdt u uw dubbel glas in optimale staat.

Tot 40% prijsvoordeel

Bent u geïnteresseerd, dan raden wij u aan om u te laten informeren door een glashandel. Een professionele glaszetter kan goed inschatten welke glassoort het beste bij uw wensen past. Wilt u verzekerd zijn van de beste prijs voor deze klus, vergelijk dan gratis en vrijblijvend dubbel glas offertes. Consumenten die van deze service gebruikmaakten, behaalden tot wel 40% prijsvoordeel op bijvoorbeeld zelfreinigend glas.

Courts Cafènoir Footwear Cafènoir Footwear CPwzzqtF
Berry Wild En Shirt Lange Enna Ronde Hals Met Mouwen pBpZAq Berry Wild En Shirt Lange Enna Ronde Hals Met Mouwen pBpZAq

Vergelijk gratis offertes van 4 glaszetters in uw regio

Bespaar tot 40% in slechts 2 minuten

Mouwen Wild Shirt Ronde Hals Lange En Enna Berry Met